Unga och små

Har du barn eller funderar på att skaffa? Om du känner någon som har barn eller om du är intresserad av barnkläder har du kommit rätt. Lillabarnkammaren kommer ge massor av tips vart ni kan hitta barnkläder. Passa på och läs mer om vad som är aktuellt just nu och vilka priser som finns ute just nu.

Barn i så många åldrar, alla ler åt samma sak

Barn är underbara men det krävs mycket tid och det är ett heltidsjobb att skaffa barn. Det är inget jag rekommenderar att göra i väldigt unga åldrar. Min brorson fick barn när han var 17 tillsammans med sin flickvän som var lika gammal. Jag vet att dem hade redan fullt upp i skolan och hade dessutom ett jobb att sköta. Utöver det hade dem en liten flicka som dem var tvungna att uppfostra. Det var inte lätt men med hjälp av deras föräldrar löste dem det och deras flicka är nu 5 år gammal. Snart är hon så gammal att hon kan ta mera ansvar och göra saker utan sina föräldrar.

Vi alla växer upp med så olika möjligheter. Alla har vi olika uppväxt och olika syn på vår tillvaro och därför är det viktigt att vi tar hänsyn till varandra.